• menu

Nieuwsoverzicht

What's in the City

“Vandaag beginnen we met een controle gericht op reclameborden van winkeliers in de stad. We voeren dit zogeheten precariobeleid, dat ik op me heb genomen, uit in onder andere het Piazza Center. Ik werk nu zo’n anderhalf jaar in Gorinchem en het contact dat ik hierdoor heb met winkeliers vind ik ontzettend leuk. Je leert elkaar langzamerhand kennen en dat maakt het vak een stuk leuker, maar ook makkelijker! Dit doen we tot half 6, waarna we eventjes wat gaan eten. Daarna gaan we naar Leerdam voor een algemene parkeercontrole en Mulder feiten.” “Werken tijdens evenementen vind ik het leukste wat er is. De zomerfeesten bijvoorbeeld, die waren geweldig.

Lees meer 

"Stadshavens Rotterdam werkt echt!" wederom succesvol

Op donderdag 10 augustus werd een nieuwe groep kandidaten van het project ‘Stadshaven Rotterdam Werkt Echt!’ in het zonnetje gezet. Alle 17 medewerkers hebben een uitgebreid opleidingstraject afgesloten met een diploma of certificaat voor een rol als verkeersregelaar en toezichthouder. Stadshavens Rotterdam werkt samen met Werk & Inkomen (W&I) van Gemeente Rotterdam om werkzoekenden met een achterstand op de arbeidsmarkt op te leiden en uit te laten stromen naar betaald werk. In samenwerking met zusterbedrijven Traffic Support, IVON en Trigion zijn eerder al 24 gediplomeerden begeleid naar een betaalde baan als verkeersregelaar, toezichthouder of parkeercontroleur.

Lees meer 

City 360 wint aanbesteding opsporingsambtenaren gemeente Amsterdam

Ook de komende acht jaar zorgt City 360 ervoor dat de gemeente Amsterdam ordelijk, netjes en veilig blijft. Wij hebben namelijk de aanbesteding voor de inzet van integraal BOA’s in de gemeente Amsterdam gewonnen. Al sinds 2011 zijn opsporingsambtenaren vanuit City 360 actief in heel Amsterdam. Dit naar volle tevredenheid van de gemeente, waardoor zij hebben besloten de samenwerking met ons te verlengen. Wij zijn erg blij met de voortzetting van deze succesvolle samenwerking.

Lees meer