• menu

Opleidingen

Net als u vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers een goede en relevante opleiding krijgen en continu worden bijgeschoold. In samenwerking met het Instituut Veiligheidsopleidingen Nederland (IVON), het opleidingsinstituut van City 360 en de andere bedrijven van de Safety Group, verzorgen wij vakspecialistische opleidingen voor onze eigen medewerkers, maar ook voor externe opdrachtgevers.

Compleet pakket
IVON biedt ruim 80 trainingen en opleidingen aan op het gebied van veiligheid en handhaving. Dat loopt uiteen van een basisopleiding BHV of de cursus Basisbekwaamheid BOA tot de permanente Her- en Bijscholing BOA en aanvullende opleidingen zoals RTGB (Regeling Toetsing Geweldsbeheersing Buitengewoon Opsporingsambtenaar), Gemeentelijk Opsporingsambtenaar of de cursus Drank- en Horecawet.

Volledig geautomatiseerde cursusadministratie
Onze cursusadministratie is volledig geautomatiseerd. Hiermee hebben we altijd een compleet en up-to-date overzicht van behaalde certificaten en diploma’s. Zo kunnen we tijdig aangeven welke medewerkers bijvoorbeeld een herhalingscursus EHBO of BHV moeten volgen.

Benieuwd wat IVON voor u kan betekenen? Bezoek dan de site van IVON voor een volledig opleidingsoverzicht of bel met een van onze collega’s op nummer (038) 425 67 22.