• menu

Parkeerbeheerders

Het beheren van parkeerlocaties zoals parkeergarages, is een vak op zich. Als eigenaar streeft u naar optimalisatie van de opbrengst, met een zo hoog mogelijke omzet en zo laag mogelijke kosten. Het uitbesteden van het parkeerbeheer aan de professionals van City 360 is dan een goede keuze.

Ontzorgen
City 360 verzorgt voor u het complete fysieke beheer van uw parkeerlocaties. Dit omvat de planning van het personeel voor de publieksbalies, het verrichten van schoonmaakwerkzaamheden, toezichthouden, verstrekken van abonnementen, incasseren van gelden en het verzorgen van de administratie. Daarbij kunt u erop vertrouwen dat uw klanten vriendelijk worden ontvangen in een schone en veilige omgeving. Onze medewerkers zijn lokaal bekend, sociaal vaardig en getraind op klantvriendelijkheid. Via uw eigen klantenportal op onze website kunt u al onze werkzaamheden, 24 uur per dag, zeven dagen per week, real-time volgen.

Door het gebruik van de diensten van City 360 houdt u controle op uw budget. Wilt u uw parkeerlocatie ook door ons laten beheren en het exploitatieresultaat verbeteren? Mail naar contact@city360.nl of bel met (038) 4256748 voor het maken van een afspraak.