• menu

Verkeersoperators

Nederland telt tal van verkeers- en tunnelcentrales die 365 dagen per jaar, 24 uur per dag bemenst moeten zijn. Deze centrales zijn de spin in het web voor alle aangesloten partijen. Bij calamiteiten zijn zij vaak degenen die het complete overzicht hebben en hulpdiensten in eerste instantie aansturen. De medewerkers op deze centrales zijn meestal geheel of gedeeltelijk in dienst bij een gemeente of provincie. Door de inhuur van de professionele verkeersoperators van City 360, creëert u een flexibele schil, waardoor u in staat bent om direct op onvoorziene situaties in te spelen.

Getraind
De operators van City 360 zijn erop getraind om camerabeelden te bekijken en te registeren en analyseren wat zij zien. Zij weten hoe ze protocollen strikt moeten volgen en handelen servicegericht bij oproepen en inkomende gesprekken van klanten. Omdat ze ook praktijkervaring hebben opgedaan op straat, kunnen zij zich goed inleven in verschillende situaties. Daarmee vormen zij een welkome aanvulling op uw bestaande team.

Door de inzet van operators via City 360 behoudt u kwaliteit en geniet u van maximale flexibiliteit bij het inroosteren van de medewerkers. Wij kunnen zowel de volledige als aanvullende bezetting voor u invullen.

Wilt u ook met ons in gesprek over de voordelen van de inzet van verkeersoperators? Een mail naar contact@city360.nl of een telefoontje naar (038) 4256748 is voldoende voor het maken van een afspraak.