• menu

Kernwaarden

De ‘BIO’ van City 360
Alle medewerkers van City 360 herkennen elkaar in hun drijfveren en motivatie. Wij werken vanuit de kernwaarden Betrokkenheid, Integriteit en Openheid, ofwel ‘BIO’ zoals wij het samenvatten. Deze gemeenschappelijke waarden vormen de basis van ons denken en doen en zijn daarmee het stevige fundament van de dienstverlening van City 360.

Betrokkenheid
Elke dag voor het beste gaan en je voor 100% inzetten. Voor elkaar, voor de organisatie en natuurlijk voor de opdrachtgever. Dat is ons uitgangspunt bij alles wat wij doen. Wij voelen ons verbonden met ons werk, onze taken en het doel van elke project. Zo maken wij de hoogste verwachtingen waar en behalen we de beste resultaten. En daar profiteert u van!

Integriteit
In onze ogen dé basis voor een betrouwbare band tussen onze medewerkers en een respectvolle, vertrouwelijke relatie met onze opdrachtgevers en hun gasten. Het zit in onze genen en in onze cultuur. Doen we een belofte en maken we een afspraak, dan komen wij die na. Dát is wat u van ons kan verwachten. Altijd en overal.

Openheid
In ons vak is een eerlijke en transparante houding van het grootste belang. Richting onze opdrachtgevers, over kosten, offertes en onze werkwijze. Maar ook richting - en tussen - onze medewerkers wanneer iets anders of beter kan. Positieve feedback of kritiek zien wij dan ook als opbouwend, waardevolle input. Zo blijven we samen groeien en ontwikkelen. En zo kunnen wij als marktleider onze kwaliteit blijven garanderen. Ook aan u.