• menu

Welkom

Welkom bij City 360
Steeds meer gemeenten gaan ertoe over om toezicht en handhaving geheel of deels aan ons uit te besteden. Dat kan zijn om specifieke handhavingsprojecten te realiseren, bijvoorbeeld op het gebied van de Drank- en Horecawet. Maar ook om tijdens piekperiodes voldoende handhavers te kunnen inzetten, denk aan de zomervakantie in een badplaats. Regelmatig doen gemeenten een beroep op ons om vervanging tijdens ziekte- en/of vakantieverlof te organiseren of om een directe besparing op de kosten realiseren. Altijd kunt u hierbij rekenen op onze betrouwbaarheid en flexibiliteit. Of het nu gaat om de inzet van Buitengewoon Opsporingsambtenaren, toezichthouders of operators in verkeersmanagementcentrales: Wij zetten al onze kennis en ervaring in om u te ondersteunen en ontzorgen.

Jarenlange ervaring
City 360 maakt onderdeel uit van de Safety Group, een onderneming die ruim 20 jaar geleden startte met het regelen van verkeer en vervoer. Eerst bij grote evenementen, later ook bij infraprojecten. Nu zijn wij uitgegroeid tot een organisatie met ruim 1.000 medewerkers en tien bedrijven die allemaal vooraanstaand zijn in hun branche. Dat is het resultaat van pionieren, ondernemen en samenwerken.

Specialisten
Heeft u bijvoorbeeld voor een groot evenement behoefte aan parkeerwachten of tijdens infrastructurele werken behoefte aan verkeersregelaars? Dan is ons zusterbedrijf Traffic Support u graag van dienst. Ontvangt u in uw gemeente bijzondere gasten, bijvoorbeeld leden van het Koninklijk Huis? Dan staan onze collega’s van Crowd Support u graag terzijde. Zij zijn specialisten in crowd management, beveiliging en het in goede banen leiden van grote bezoekersstromen. De medewerkers van OnlineTicket optimaliseren in overleg met u de parkeerinkomsten bij evenementen op locaties waar de reguliere infrastructuur daarvoor ontbreekt. VPN (VervoersProjecten Nederland) is onze specialist op het gebied van personenvervoer, van en naar uw eventlocaties. IVON tot slot, zorgt voor goed opgeleide medewerkers, zowel voor onze eigen bedrijven, maar ook voor uw organisatie.

Wilt u meer weten over onze diensten of een afspraak maken? Mail dan naar contact@city360.nl of bel naar (038) 4256748.