Na 10 jaar is onlangs is het Leidsche Rijn Centrum, het tweede centrum van Utrecht, feestelijk geopend door burgemeester Jan van Zanen. Als beveiligingspartner van Colliers International had Trigion vanaf het begin van het project een actieve en adviserende rol. 

Wat dit project zo uniek maakt, is dat het parkeren en de bevoorrading van winkels allemaal ondergronds plaatsvind. Zo heeft het winkelend publiek geen overlast van stilstaande hindernissen en piepende vrachtwagens. Zowel de bovengrondse veiligheid in het winkelcentrum als de ondergrondse veiligheid wordt gecoördineerd door Trigion, in nauwe samenwerking met haar partner City 360.

Leidsche Rijn Centrum
Het winkelcentrum Leidsche Rijn telt uiteindelijk meer dan 130 winkels, horeca en services. Rondom het winkelcentrum bevinden zich kantoren, appartementen en een parkeergarage. Naast traditionele winkelformules, waaronder een Jumbo Foodmarkt, krijgen ook nieuwe concepten, gericht op de jonge digitale consument, een plek. Zo wordt een Smart City samengesteld waar gemak voor de consument voorop staat. Ruime openingstijden, overal sterke Wifi, ondergrondse bevoorrading, architectonische en technische kwaliteit in de gebouwen.