• menu

What's in the City

Datum geplaatst: 12-12-17

“Vandaag beginnen we met een controle gericht op reclameborden van winkeliers in de stad. We voeren dit zogeheten precariobeleid, dat ik op me heb genomen, uit in onder andere het Piazza Center. Ik werk nu zo’n anderhalf jaar in Gorinchem en het contact dat ik hierdoor heb met winkeliers vind ik ontzettend leuk. Je leert elkaar langzamerhand kennen en dat maakt het vak een stuk leuker, maar ook makkelijker! Dit doen we tot half 6, waarna we eventjes wat gaan eten. Daarna gaan we naar Leerdam voor een algemene parkeercontrole en Mulder feiten.”

“Werken tijdens evenementen vind ik het leukste wat er is. De zomerfeesten bijvoorbeeld, die waren geweldig. Tijdens de festiviteiten moest ik met collega’s surveilleren en vooral tijdens het optreden van Broederliefde was het bizar. Gorinchem had volgens mij niet verwacht dat Broederliefde zo populair was, wat zorgde voor een uitdagende avond!”

“Trots ben ik op het feit dat ik er voor de veiligheid van anderen ben. Vandaag de dag denken mensen bij veiligheid enkel aan de politie, maar ik en mijn collega’s, van onder andere Trigion, spelen daar wel degelijk een rol in. Ik denk dat mensen dat nog wel eens willen onderschatten.” - Liza