Net als u vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers een goede en relevante opleiding krijgen en continu worden bijgeschoold. In samenwerking met het Instituut Veiligheidsopleidingen Nederland (IVON), het opleidingsinstituut van City 360 en de andere bedrijven van de Safety Group, verzorgen wij vakspecialistische opleidingen voor onze eigen medewerkers, maar ook voor externe opdrachtgevers.

Compleet pakket

IVON biedt ruim 80 trainingen en opleidingen aan op het gebied van veiligheid en handhaving. Dat loopt uiteen van een basisopleiding BHV of de cursus Basisbekwaamheid BOA tot de permanente Her- en Bijscholing BOA en aanvullende opleidingen zoals RTGB (Regeling Toetsing Geweldsbeheersing Buitengewoon Opsporingsambtenaar), Gemeentelijk Opsporingsambtenaar of de cursus Drank- en Horecawet. 

Volledig geautomatiseerde cursusadministratie

Onze cursusadministratie is volledig geautomatiseerd. Hiermee hebben we altijd een compleet en up-to-date overzicht van behaalde certificaten en diploma’s. Zo kunnen we tijdig aangeven welke medewerkers bijvoorbeeld een herhalingscursus EHBO of BHV moeten volgen. 

Benieuwd wat IVON voor u kan betekenen? Bezoek dan de site van door op onderstaande button te klikken!

Bezoek de website