Nederland telt tal van verkeers- en tunnelcentrales die 365 dagen per jaar, 24 uur per dag bemenst moeten zijn. Deze centrales zijn de spin in het web voor alle aangesloten partijen. Bij calamiteiten zijn zij vaak degenen die het complete overzicht hebben en hulpdiensten in eerste instantie aansturen. De medewerkers op deze centrales zijn meestal geheel of gedeeltelijk in dienst bij een gemeente of provincie. Door de inhuur van de professionele camera-observanten van Trigion City 360, creëert je een flexibele schil, waardoor jij in staat bent om direct op onvoorziene situaties in te spelen.

hh

Getraind

De camera-observanten van Trigion City 360 zijn erop getraind om camerabeelden te bekijken en te registeren en analyseren wat zij zien. Zij weten hoe ze protocollen strikt moeten volgen en handelen servicegericht bij oproepen en inkomende gesprekken van klanten. Omdat ze ook praktijkervaring hebben opgedaan op straat, kunnen zij zich goed inleven in verschillende situaties. Daarmee vormen zij een welkome aanvulling op jouw bestaande team.

Door de inzet van camera-observanten via Trigion City 360 behoudt jij kwaliteit en geniet je van maximale flexibiliteit bij het inroosteren van de medewerkers. Wij kunnen zowel de volledige als aanvullende bezetting voor jou invullen.

Snel een oplossing nodig?

Wil jij meer weten over onze werkwijze? Maak dan direct een vrijblijvende afspraak en neem contact op met één van onze medewerkers. Klik op de onderstaande button en vul het contactformulier in!