Onze BOA’s kennen hun bevoegdheden, zijn op de hoogte van de wet- en regelgeving en zijn desgewenst in het bezit van een RTGB-certificaat (Regeling Toetsing Geweldsbeheersing voor BOA’s). Maar, er is meer. Onze BOA’s zijn niet alleen handhaver, maar ook aanspreekpunt en gastheer in uw wijk of stad. In hun landelijk uniform zijn ze herkenbaar voor bewoners, benutters en bezoekers van uw gemeente. Zij kennen de weg, zowel op straat als binnen uw gemeentelijke organisatie.

Met de inzet van BOA’s van City 360 verzekert u zich ervan dat de straten schoner worden, de overlast vermindert en het veiliger wordt op straat, waardoor ook de leefbaarheid in uw gemeente verbetert en de tevredenheid van de inwoners vergroot.

Opleiding en trainingen

Als u kiest voor de diensten van City 360, heeft u de zekerheid dat u professionals inhuurt die een passende opleiding en training hebben gehad. Zo volgen onze medewerkers de volgende opleidingen en trainingen:

1

Drie dagen opleiding tot Beroeps Verkeersregelaar

2

Twee dagen BIO-training, een interne training die ingaat op onze bedrijfsprincipes: Betrokkenheid, Integriteit en Openheid

3

Een tweedaagse training ‘Omgaan met agressiviteit’, een training die we samen met de Politie Academie hebben ontwikkeld

4

Een eendaagse opleiding Basisveiligheid VCA. (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemer

Al deze (en andere) trainingen en leertrajecten worden verzorgd door het Instituut Veiligheidsopleidingen Nederland (IVON). Deze waardevolle kennis is eveneens beschikbaar voor klanten en relaties van de Safety Group. Daarom biedt IVON ook theorie- en praktijkopleidingen voor professionals buiten City 360. Kijk voor meer informatie op de site van IVON