• menu

Parkeren

Met name in grote (binnen)steden is de ruimte schaars, waardoor deze sterk gereguleerd moet worden. Een reden waarom veel gemeenten een actief parkeerbeleid voeren. Technologische ontwikkelingen maken de uitvoering van dit parkeerbeleid steeds gebruiksvriendelijker en het toezicht op de naleving ervan efficiënter. Parkeertoezicht blijft echter wel voor een groot deel mensenwerk, waarmee we u vanuit City 360 kunnen faciliteren.

Onze parkeercontroleurs controleren in wijken en buurten of het parkeerbeleid correct wordt nageleefd. Bij vaststelling van een overtreding, zoals bijvoorbeeld zonder te betalen parkeren op een betaald parkeerplaats, is de parkeercontroleur bevoegd om direct fiscale naheffingen uit te schrijven.

Door de inzet van een fiscaal parkeercontroleur van City 360 wordt het parkeerbeleid effectiever nageleefd, stijgen de parkeerinkomsten en krijgen overtreders een fiscale naheffing. De inzet van een fiscaal parkeercontroleur wordt daarmee een erg kostenefficiënte maatregel. De gemeenten Zwolle en Heemstede gingen u al voor. Wanneer volgt u?

Gemeente Zwolle Zwolle

case-65.jpg

Parkeerhandhaving en openbare ruimte

In de binnenstad en in de wijken rondom het centrum van Zwolle heeft de parkeerdruk de afgelopen jaren geleid tot de invoering van gereguleerd parkeren. Aan de rand van het centrum kan men op diverse locaties de auto parkeren. Bekijk case 

Gemeente Heemstede Heemstede

case-66.jpg

Inzet parkeercontroleurs en Buitengewoon opsporingsambtenaren

In de gemeente Heemstede werken fiscaal parkeercontroleurs van City 360 op basis van een door ons vooraf opgesteld rooster. Daarnaast zetten wij op aanvraag van de gemeente Heemstede op incidentele basis ook buitengewoon opsporingsambtenaren (BOA’s) in. Bekijk case