Steeds meer gemeenten gaan ertoe over om toezicht en handhaving geheel of deels aan ons uit te besteden. Dat kan zijn om specifieke handhavingsprojecten te realiseren, bijvoorbeeld op het gebied van de Drank- en Horecawet. Maar ook om tijdens piekperiodes voldoende handhavers te kunnen inzetten, denk aan de zomervakantie in een badplaats. Regelmatig doen gemeenten een beroep op ons om vervanging tijdens ziekte- en/of vakantieverlof te organiseren of om een directe besparing op de kosten realiseren. Altijd kun je hierbij rekenen op onze betrouwbaarheid en flexibiliteit. Of het nu gaat om de inzet van Buitengewoon Opsporingsambtenarentoezichthouders of operators in verkeersmanagementcentrales: Wij zetten al onze kennis en ervaring in om je te ondersteunen en ontzorgen.

Jarenlange ervaring

Trigion City 360 maakt onderdeel uit van de Trigion Safety Group, een onderneming die ruim 20 jaar geleden startte met het regelen van verkeer en vervoer. Eerst bij grote evenementen, later ook bij infraprojecten. Nu zijn wij uitgegroeid tot een organisatie met ruim 1.000 medewerkers en tien bedrijven die allemaal vooraanstaand zijn in hun branche. Dat is het resultaat van pionieren, ondernemen en samenwerken. 

Specialisten

Heb jij bijvoorbeeld voor een groot evenement behoefte aan parkeerwachten of tijdens infrastructurele werken behoefte aan verkeersregelaars? Dan is ons zusterbedrijf Trigion Traffic Support je graag van dienst. Ontvang jij in jouw gemeente bijzondere gasten, bijvoorbeeld leden van het Koninklijk Huis? Dan staan onze collega’s van Trigion Crowd Support  je graag terzijde. Zij zijn specialisten in crowd management, beveiliging en het in goede banen leiden van grote bezoekersstromen. De medewerkers van OnlineTicket optimaliseren in overleg met jij de parkeerinkomsten bij evenementen op locaties waar de reguliere infrastructuur daarvoor ontbreekt. VPN (VervoersProjecten Nederland) is onze specialist op het gebied van personenvervoer, van en naar jouw eventlocaties. IVON tot slot, zorgt voor goed opgeleide medewerkers, zowel voor onze eigen bedrijven, maar ook voor jouw organisatie.

Historie

Geschiedenis

Wat start als een klein bedrijf dat busreisjes naar grote discotheken in Duitsland organiseert, groeit in ruim 20 jaar tijd uit tot een organisatie met ruim 1.000 medewerkers en negen bedrijven die allemaal vooraanstaand zijn in hun branche. Dat is het resultaat van pionieren, ondernemen en samenwerken.

Event Travel legt de basis

De Safety Group vindt zijn oorsprong in het organiseren van busreizen vanuit Nederland naar grote discotheken in Duitsland. Oprichter en voormalig eigenaar Yvo Hütte maakt hiermee een start in 1995. Zijn idee slaat aan onder Nederlandse jongeren en al snel rijden elk weekend vele touringcars de grens over. Event Travel is geboren.

Een logisch vervolg: Traffic Support

Eenmaal aangekomen bij de discotheken ergeren Hütte en zijn compagnons zich aan de slechte afhandeling van het verkeer. Er is sprake van vertraging en gevaarlijke situaties terwijl de meters gewoon doorlopen. Daarom beginnen Hütte en zijn vrienden het verkeer zelf te regelen tot tevredenheid van de organisatoren van de evenementen: Traffic Support ontstaat.

IVON, voor opleiden

Safety Group wordt steeds meer een toonaangevend bedrijf binnen de branche en blijft zich door ontwikkelen. Zo wordt de basis gelegd van elk succesvol bedrijf, namelijk het opleiden van de eigen medewerkers. Instituut Veiligheids Opleidingen Nederland (IVON) verzorgt opleidingen op het gebied van verkeer en veiligheid. Niet alleen voor de eigen organisatie, maar ook voor die van jou.

OnlineTicket

In 2011 wordt OnlineTicket opgericht. Het uitgebreide ticketing systeem maakt het dienstenpakket van de Safety Group écht compleet. Naast de verkoop en controle van entree-, parkeer- en pendelbustickets bij evenementen wordt het systeem ook gebruikt voor bijvoorbeeld tellingen projecten.

Crowd Support

Naast het verkeer in goede banen kunnen leiden, expert zijn op het gebied van veiligheid en logistiek rondom evenementen wil Safety Group de klant in zijn geheel ontzorgen door vanaf nu ook de bezoekersstromen goed en veilig te begeleiden. Hiervoor is Crowd Support in het leven geroepen met als specialismen beveiliging, evenementenveiligheid en crowd management.

Safety Group

Dit is de weg die de Safety Group de afgelopen 20 jaar heeft bewandeld en zich heeft bewezen tot een professionele en betrouwbare partner op het gebied van (evenementen)verkeer, vervoer, logistiek, veiligheid en educatie. En we zijn nog niet klaar met ontwikkelen, omdat we jou zo altijd de beste service aan kunnen bieden.

Kernwaarden

Alle medewerkers van Trigion City 360 herkennen elkaar in hun drijfveren en motivatie. Wij werken vanuit de kernwaarden Betrokkenheid, Integriteit en Openheid, ofwel ‘BIO’ zoals wij het samenvatten. Deze gemeenschappelijke waarden vormen de basis van ons denken en doen en zijn daarmee het stevige fundament van de dienstverlening van Trigion City 360.

Betrokkenheid

Elke dag voor het beste gaan en je voor 100% inzetten. Voor elkaar, voor de organisatie en natuurlijk voor de opdrachtgever. Dat is ons uitgangspunt bij alles wat wij doen. Wij voelen ons verbonden met ons werk, onze taken en het doel van elke project. Zo maken wij de hoogste verwachtingen waar en behalen we de beste resultaten. En daar profiteer jij van!

Integriteit

In onze ogen dé basis voor een betrouwbare band tussen onze medewerkers en een respectvolle, vertrouwelijke relatie met onze opdrachtgevers en hun gasten. Het zit in onze genen en in onze cultuur. Doen we een belofte en maken we een afspraak, dan komen wij die na. Dát is wat je van ons kan verwachten. Altijd en overal.

Openheid

In ons vak is een eerlijke en transparante houding van het grootste belang. Richting onze opdrachtgevers, over kosten, offertes en onze werkwijze. Maar ook richting - en tussen - onze medewerkers wanneer iets anders of beter kan. Positieve feedback of kritiek zien wij dan ook als opbouwend, waardevolle input. Zo blijven we samen groeien en ontwikkelen. En zo kunnen wij als marktleider onze kwaliteit blijven garanderen. Ook aan jou

Als overheid moet jij jou steeds meer richten op jouw kerntaken, waarbij je specifieke werkzaamheden steeds vaker overdraagt aan gespecialiseerde, professionele partners. Als het gaat om toezicht houden en handhaving, weginspecteurs, bediening verkeersmanagementcentrale en parkeercontrole is Trigion City 360 hiervoor de juiste partner. Onze toezichthouders en integrale handhavers zijn goed opgeleid. Wij denken met jou mee voor het vinden van passende oplossingen op flexibele en op projectmatige basis. 

Onze werkwijze

Als je overweegt om toezicht en handhaving in het kader van sociale veiligheid uit te besteden aan Trigion City 360, maakt een ervaren en deskundige Project Manager een analyse van jouw wensen en verwachtingen. Samen met jou kijken we naar de gewenste personele bezetting. We doen een voorstel voor de eventuele overname van jouw eigen medewerkers, ook als jij de overstap wilt maken van toezicht naar handhaving. Als we tot overeenstemming komen, stellen wij een prestatiecontract of Service Level Agreement (SLA) op.

Lees meer

Keurmerken

Net zoals jou hechten wij veel waarde aan kwaliteit. Want alleen de hoogste kwaliteit garandeert een optimale dienstverlening, afgestemd op jouw wensen en verwachtingen. Onze medewerkers zijn zich hier, iedere dag opnieuw, zeer bewust van. Die hoge kwaliteit is het resultaat van heel bewuste keuzes.

Wij werken volgens internationaal erkende normen en standaarden, waar je als opdrachtgever op kunt bouwen en vertrouwen. Daarnaast vinden wij betrouwbaarheid, pro-activiteit en flexibiliteit erg belangrijk en hebben onze professionele medewerkers een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. 

Lees meer

Professioneel en gastvrij

Onze BOA’s kennen hun bevoegdheden, zijn op de hoogte van de wet- en regelgeving en zijn desgewenst in het bezit van een RTGB-certificaat (Regeling Toetsing Geweldsbeheersing voor BOA’s). Maar, er is meer. Onze BOA’s zijn niet alleen handhaver, maar ook aanspreekpunt en gastheer in jouw wijk of stad. In hun landelijk uniform zijn ze herkenbaar voor bewoners, benutters en bezoekers van uw gemeente. Zij kennen de weg, zowel op straat als binnen jouw gemeentelijke organisatie.

Met de inzet van BOA’s van Trigion City 360 verzeker jij jezelf ervan dat de straten schoner worden, de overlast vermindert en het veiliger wordt op straat, waardoor ook de leefbaarheid in jouw gemeente verbetert en de tevredenheid van de inwoners vergroot. Klik op onderstaande button om alles te weten te komen over onze opleiding en trainingen.

Lees meer

Snel een oplossing nodig?

Wil jij meer weten over onze werkwijze? Maak dan direct een vrijblijvende afspraak en neem contact op met één van onze medewerkers. Klik op de onderstaande button en vul het contactformulier in!