b

Parkeercontroleurs

Je wilt dat de beschikbare parkeerruimte in jouw gemeente zo efficiënt mogelijk wordt benut. Daarvoor heb jij parkeerbeleid ontwikkeld, waarin onder andere regulering van het parkeren is vastgelegd. Parkeercontrole vormt hier bij veel gemeenten een onderdeel van. Een aangename bijkomstigheid is dat door de inzet van Trigion City 360 medewerkers hierbij jouw kosten neutraal blijven.

Lees meer

communicatie

Toezichthouders

Omdat je dat belangrijk vindt, neem jij als gemeente jouw verantwoordelijkheid bij de aanpak van kleine ergernissen en het vergroten van de veiligheid en leefbaarheid. Daarbij hoef je niet altijd direct te gaan handhaven, je kunt ook eerst in gesprek gaan met de overtreders en ze aanspreken op hun verantwoordelijkheid. 

Lees meer

Boa's wijzen burger de weg

Camera-observanten

Nederland telt tal van verkeers- en tunnelcentrales die 365 dagen per jaar, 24 uur per dag bemenst moeten zijn. Deze centrales zijn de spin in het web voor alle aangesloten partijen. Bij calamiteiten zijn zij vaak degenen die het complete overzicht hebben en hulpdiensten in eerste instantie aansturen.

Lees meer