Je wilt dat de beschikbare parkeerruimte in jouw gemeente zo efficiënt mogelijk wordt benut. Daarvoor heb je parkeerbeleid ontwikkeld, waarin onder andere regulering van het parkeren is vastgelegd. Parkeercontrole vormt hier bij veel gemeenten een onderdeel van. Een aangename bijkomstigheid is dat door de inzet van Trigion City 360 medewerkers hierbij jouw kosten neutraal blijven. 

Twee opties

Handhaven van parkeerbeleid draagt uiteindelijk bij aan de leefbaarheid in een gemeente. Aan deze handhaving kan op twee manieren vorm worden gegeven, namelijk door BOA’s die overtredingen bestraffen op basis van de Wet Mulder of door fiscaal parkeercontroleurs die op grond van de Wet Parkeerbelastingen sanctioneren. Dat laatste is voor jouw gemeente het meest aantrekkelijk. De sanctiebedragen die dan namelijk kunnen worden opgelegd, vloeien volledig terug in de gemeentekas. Hiermee worden de kosten voor de inhuur van een BOA snel en volledig terugverdiend. 

hero_b

Ervaren medewerkers

De fiscaal parkeercontroleurs van Trigion City 360 zijn ervaren medewerkers, die fiscaal parkeerbeleid op professionele wijze handhaven. Onze medewerkers zijn allemaal in het bezit van het certificaat Parkeercontroleur en een landelijke aanstelling Verkeersregelaar. Daarnaast hebben ze allemaal een training anti-agressie en een opleiding gespreks- en benaderingstechnieken met succes afgerond. Met deze kennis en ervaring op zak, weten zij hoe ze parkeerovertredingen op straat kunnen aanpakken. Het optreden tegen parkeerovertreders is geen dankbare taak. Maar omdat wij de parkeercontroleurs van Trigion City 360 ook trainen als gastheer en gastvrouw, zijn zij uiteindelijk ook het visitekaartje van jouw gemeente. 

Snel een oplossing nodig?

Wil je meer weten over onze werkwijze? Maak dan direct een vrijblijvende afspraak en neem contact op met één van onze medewerkers. Klik op de onderstaande button en vul het contactformulier in!