Omdat je dat belangrijk vindt, neem je als gemeente jouw verantwoordelijkheid bij de aanpak van kleine ergernissen en het vergroten van de veiligheid en leefbaarheid. Daarbij hoef je niet altijd direct te gaan handhaven, je kunt ook eerst in gesprek gaan met de overtreders en ze aanspreken op hun verantwoordelijkheid. 

Jouw ogen en oren 

De goed opgeleide toezichthouders van Trigion City 360 kunnen hierin voor jou een belangrijke rol spelen. Zij zijn jouw ogen en oren op straat en kunnen corrigerend optreden bij kleine overtredingen, zonder dat er direct gesanctioneerd hoeft te worden. Denk bijvoorbeeld aan het aanspreken van hangjongeren, het controleren op het verkeerd of te vroeg aanbieden van huisvuil en het toezicht houden in drukke uitgaans- en winkelgebieden, om zo vroegtijdig problemen te signaleren.

Bike

Meer blauw op straat

Meestal werken onze toezichthouders samen met politie en handhaving, waardoor zij bij eventuele escalaties direct kunnen opschalen en ondersteuning kunnen aanvragen. Door op deze manier samen te werken, heb je meer “blauw” op straat, zonder hiermee jouw bestaande organisatie extra te moeten belasten. 

Snel een oplossing nodig?

Wil jij meer weten over onze werkwijze? Maak dan direct een vrijblijvende afspraak en neem contact op met één van onze medewerkers. Klik op de onderstaande button en vul het contactformulier in!